Sausio 6 d. Amerikos žydų komitetas – AJC paskelbė Žydų pasididžiavimo diena – #JewishandProud Day – kviečiame dalyvauti!

Sausio 6 d. Amerikos žydų komitetas – AJC paskelbė Žydų pasididžiavimo diena – #JewishandProud Day – kviečiame dalyvauti!

posted in: Irasai | 0

Augant antisemitizmui JAV ir kitose šalyse, sausio 6 dieną, pirmadienį, Amerikos žydų komitetas – AJC – paskelbė Žydų pasididžiavimo diena – #JewishandProud Day. Prisijunkite prie visame pasaulyje vykstančios žydų pasididžiavimo kampanijos.

Apsirenkite pabrėždami savo žydiškumą. Kipą dėvėkit su pasididžiavimu! Nesvarbu, ar kipa, ar kas nors kita, – kas aiškiai rodo, kad esate žydai. Mes raginame jus viešai parodyti savo žydiškumą. Paskelbkite savo pasididžiavimo nuotrauką „Twitter“, „Facebook“ ir „Instagram“, naudodami žymą #JewishandProud ir pridėkite #JewishandProud rėmelį prie savo „Facebook“ profilio nuotraukos. Jei norite, pridėkite sakinį, paaiškinantį, kodėl didžiuojatės, kad esate žydas, žydė.

Atspausdinkite AJC #JewishandProud ženklą arba pasidarykite savo, naudodami #JewishandProud, ir paskelbkite savo nuotrauką su ženklu socialinėje žiniasklaidoje. Užpildykite žemiau esančią formą ir praneškite mums, kodėl esate #JewishandProud. Sausio 6 d. „AJC“ svetainėje ir socialinėje žiniasklaidoje pasidalinsime geriausiu atsakymu.

Esate ne žydai? Nesivaržykite naudotis žyma, atsispausdinkite ir nusifotografuokite naudodami #JewishandProud Ally ženklą, pridėkite #JewishandProud Ally rėmelį prie savo „Facebook“ profilio nuotraukos ir pasidalinkite, kodėl palaikote žydų bendruomenę.

Daugiau informacijos anglų kalba rasite čia:  https://global.ajc.org/secure/JewishandProud?utm_campaign=JewishandProud&utm_source=AJC.org&utm_medium=hphero&utm_content=hpherojp