Kviečiame prisijungti prie kampanijos #JUMPFORHERITAGE, kurią inicijuoja organizacija “Future for Religious Heritage”

posted in: Naujienos | 0

Covid-19 pandemija mums atnešė daug iššūkių – iš esmės pasikeitė gyvenimo būdas ir kasdienybė, daugelyje šalių kultūros paveldo objektai yra uždaryti, taip pat daugelis sporto veiklų yra apribotos. Vis tik, aktyvus sportas ir geras juokas stiprina sveikatą, mažina stresą ir protinį nuovargį.

Virtualus pasaulis atveria puikias galimybes šioms problemoms spręsti. Štai kodėl organizacija “Future for Religious Heritage” inicijuoja kampaniją #JUMPFORHERITAGE, sujungiančią sportą ir paveldą!

Ši visos Europos mastu vykstanti kampanija sujungia sportą, paveldą ir žmones, kad galėtume tyrinėti, dalintis ir skatinti lankyti religinio paveldo objektus miestuose, miesteliuose ar kaimuose.

Nuotraukas su pašokimu į orą galite pateikti užpildę anketą, o konkurso nugalėtojas galės džiaugtis kelione į Barseloną 2021 m. gegužę. Taip pat nuotraukomis galite pasidalinti socialinėje paskyroje, pridėdami grotažymę #JUMPFORHERITAGE ir pažymėdami organizaciją “Future for Religious Heritage”.

Ši kampanija prasidėjo gruodžio 15 d. ir tęsis iki kovo 15 d. Daugiau informacijos rasite organizacijos internetiniame puslapyje.

Po sunkių metų, praleistų tarp keturių sienų, šiais metais pajudėkime ir visus šuoliukus skirkime paveldui!