Jau šiandien, 18.30 val. ! Ypatingas teatralinis patyrimas „Vienos moters, kuria gali būti tu, monologas!“

posted in: LŽB projektai, Naujienos | 0

Vienos moters, kuria gali būti tu, monologas!

Kviečiame į ypatingą teatralinį patyrimą su vyno taure!

Moteris vienatvėje. Apie ką Ji galvoja? Dažniausiai apie Jį. O Jis? Jis visada arti, jos vaizduotėje Jis visada kartu. Ar Jis žino apie tai? Jis dar visiškai nieko nežino. O Ji? Ji išgyvena sudėtingą vidinių persikūnijimų, organiškų metamorfozių kelią. Laukdama Jo, laukdama meilės, Ji keliauja per moteriškų pasikeitimų ciklą – pasikeitimų širdyje.

Šitame nelengvame moters monologe nėra vietos melui. Moteris čia pasirodys nuoga, tokia, kokią ją sukūrė pati gamta. Bus atskleistos paslaptys ir tos smulkmenos, apie kurias dauguma moterų dažniausiai nutyli. Tai labai drąsus posūkis, kupinas iššūkio ir ryžto. Pasiruoškite, jausmingas ir įžūlus tekstas, pripildytas saldaus seksualumo ir lydimas aistringos muzikos, gali jus nuginkluoti.
Šis neįprastas projektas gimė dėka dviejų ekscentriškų menininkų (džiazo virtuozo Arkadijaus Gotesmano ir jaunos aktorės, bei rašytojos Jevgenijos Karpikovos) sintezės. Jungdami tarpusavyje teatro, performanso ir muzikos elementus menininkai kuria neįprastą pasaulį moters galvoje, kuriame atsiranda vietos tik JAM ir JAI.
JIS: Arkadijus Gotesmanas – šiuolaikinės muzikos oratorius, universalus perkusininkas, džiazo atlikėjas, eksperimentatorius. Išgarsėjęs ne tik savo muzikiniais projektais, bet ir didžiuliu susidomėjimu teatru ir kitomis meno formomis. Menininkas iš didžiosios raidės. Šio projekto inspiratorius, muzika ir atmosfera.
JI: Jevgenija Karpikova – Lietuvos Rusų Dramos teatro aktorė, dainininkė, performatyvaus meno šalininkė, bei pradedančioji rašytoja. Įsimylėjusi meną ir be proto nuo jo egzistavimo savo gyvenime. Šio projekto tekstų autorė, balsas ir širdis.

Laikas: 2015-06-17 (trečiadienis) 18.30 val.
Vieta: Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės, Baltoji salė (Pylimo g. 4, Vilnius).
Įėjimas: 
Laisvas
Trukmė:
 45 min
Kalba: Rusų

      image006Dėmesio! Nenormatyvinė leksika  [N-18]