Pradedamas Fondo veiklos auditas

Pradedamas Fondo veiklos auditas

posted in: Naujienos | 0

Geros valios fondas yra neseniai veikianti organizacija, kuri jau yra sukaupusi nemažai patirties skiriant finansavimą projektų įgyvendinimui ir vykdant projektų įgyvendinimo priežiūrą. Siekiant mūsų veiklą padaryti kiek įmanoma efektyvesnę, skaidresnę ir užtikrinančią geriausią sprendimų priėmimo procesą bei projektų įgyvendinimo kontrolę, Geros valios fondo Valdyba nusprendė kreiptis į didžiausią patirtį turinčias tarptautines audito kompanijas, kurių filialai įsikūrę Lietuvoje, ir, su konkurso būdu atrinktos kompanijos pagalba, atlikti Geros valios fondo veiklos auditą.

Audito metu bus peržiūrimi turto valdymo ir disponavimo principai, lėšų skirstymo projektams įgyvendinti mechanizmai bei visos veiklos funkcijos ir sprendimų priėmimo procedūros. Atlikus auditą, audito kompanija parengs rekomendacijas dėl korekcinių sprendimų, siekiant efektyvesnės Geros valios fondo veiklos ir projektų įgyvendinimo kontrolės.

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad šiandien buvo sudaryta veiklos audito paslaugų pirkimo sutartis su UAB „PricewaterhouseCoopers“. Tikimės, kad atliktas auditas ir audito rekomendacijos taps puikiu įrankiu, kuris padės įgyvendinti Geros valios fondo siekį tapti geriausiu projektų įgyvendinimui finansavimą skiriančios organizacijos praktikos pavyzdžiu.

Audito įgyvendinimo metu audito kompanija planuoja lankytis projektus įgyvendinančiose organizacijose. Geros valios fondas prašo projektų vykdytojų bendradarbiauti audito kompanijai pateikiant prašomus su projektų įgyvendinimu susijusius dokumentus. Apie audito kompanijos vizitus projektus įgyvendinančiose organizacijose informuosime iš anksto.