Vištytyje vyko tarptautinė vasaros stovykla

Vištytyje vyko tarptautinė vasaros stovykla

posted in: Naujienos | 0
Ryžtingi, darbštūs ir motyvuoti savanoriai bei efektyvus bendradarbiavimas tarp dviejų organizacijų – Litvakų kapinių katalogo MACEVA ir Veiksmų susitaikymo tarnyba taikos labui tapo tarptautinės vasaros stovyklos Vištytyje 2019 m. sėkmės priežastimi. Per dvi savaites dažnai sunkaus fizinio darbo mes galėjome dribti su daugiau nei 600 antkapių.
Stovykla nebūtų buvusi tokia sėkminga be pagalbos ir paramos kelių kitų organizacijų ir žmonių, kurių vardus norėtume paminėti.
Pirmasis vardas yra – Geros valios fondas, kurio finansinė parama stovyklai yra labai reikšminga.
Irma Maurienė – mūsų paslaptingas angelas, kuris mums padėjo daugybe būdų, pradedant organizaciniais darbais iki paskutinių dienų Vištytyje.
Karen Shiller pasiūlė mintį organizuoti stovyklą Vištytyje! Dar daugiau, mes esame labai dėkingi jos šeimai už dovanotas lėšas, kurios mus sustiprino.
Michael Leiserowitz iš organizacijos „Žydai Rytų Prūsijoje“  ne tik parodė pavyzdį stiprios darbo etikos, bet ir dovanojo Macevai įrankius, kurie padėjo didinti darbo kokybę.
Labai dėkojame Vištyčio regioninio parko lankytojų centrui už svetingumą; Vištyčio seniūnui už du nuostabius darbuotojus, kurie padėjo nupjauti krūmus; Vilniaus žydų viešoji bibliotekai už jaukią vietą klausyti profesorės Ruth Leiserowitz paskaitos.
Dėkojame visiems, kas mus aplankė, parašė apie mus ir praleido šiek tiek laiko.
Šis projektas dalinai finansuojamas Geros valios fondo.