Kviečiame įsigyti Mani Leib knygą “Liežuviukas Šaunuoliukas” (lietuvių k.)

Kviečiame įsigyti Mani Leib knygą “Liežuviukas Šaunuoliukas” (lietuvių k.)

posted in: Naujienos | 0

Kviečiame įsigyti Mani Leib knygą “Liežuviukas Šaunuoliukas” (lietuvių k.) Geros valios fondo e-parduotuvėje https://gvf.lt/e-parduotuve/.

Ar gali būti kas blogiau už žiemą be snaigių ir speigų? Kaip tik tokia nyki žiema ištinka pasaulį. Žmonės skęsta purve, tamsoje, žemė pažliugusi, vietoj sniego – tik pilkas lietus. Kodėl taip nutiko ir ką daryti? Ar yra žmogus, kuris visus išgelbėtų? Yra! Tai – berniukas Liežuviukas, Liežuviukas Šaunuoliukas, tikras drąsuolis. Ši eiliuota pasaka – apie berniuką, kuris, įveikęs išbandymus, nepabūgęs išsitepti purve, gauna stebuklingą dovaną. Kai žemėje snigs, žinokite, jog tai Liežuviukas, skriedamas dangumi, barsto snaiges.

Knygos leidybą dalinai finansavo Geros valios fondas.

Kaina 3,50 Eur.


Leidykla “Slinktys”, bendradarbiaudama su Lietuvos žydų (litvakų) bendruomene ir YIVO institutu, pradeda leisti iš jidiš kalbos verstas knygeles vaikams. Visos jos parašytos prieš beveik 100 metų. Knygelėse pateikiamos autentiškos iliustracijos. Kūriniai įgarsinti aktoriaus Eimanto Bareikio (garso režisierius ir kompozitorius – Simon Gimelstein), jų pasiklausyti galės kiekvienas, savo mobiliajame įrenginyje turintis QR programėlę.