Kviečiame įsigyti Leib Kvitko knygą “Katytė” (lietuvių k.)

Kviečiame įsigyti Leib Kvitko knygą “Katytė” (lietuvių k.)

posted in: Naujienos | 0

Kviečiame įsigyti Leib Kvitko knygą “Katytė” (lietuvių k.) Geros valios fondo e-parduotuvėje https://gvf.lt/e-parduotuve/.

Namuose gyvena išdykėlė katytė. Švelni, juoda it smala, ji murkia, laksto po namus ir krečia eibes. Net mama, pykstanti, kad katytė draugauja su pelytėmis, negali atsispirti murklės žavesiui. Bet geriausias juodakailės draugas – ne pelytė, o berniukas. Dėl jo katytė padarytų viską. Jei tik pameta iš akių, vikruolė savo draugo ieško krosny, puode, ąsotėly, o kai randa, linksmybės tęsiasi. Kai katytė vieną dieną prapuola, namus užklumpa liūdesys: berniukas nenurims, kol nears savo mieliausios draugės.

Knygos leidybą dalinai finansavo Geros valios fondas.

Kaina 4,50 Eur.


Leidykla “Slinktys”, bendradarbiaudama su Lietuvos žydų (litvakų) bendruomene ir YIVO institutu, pradeda leisti iš jidiš kalbos verstas knygeles vaikams. Visos jos parašytos prieš beveik 100 metų. Knygelėse pateikiamos autentiškos iliustracijos. Kūriniai įgarsinti aktoriaus Eimanto Bareikio (garso režisierius ir kompozitorius – Simon Gimelstein), jų pasiklausyti galės kiekvienas, savo mobiliajame įrenginyje turintis QR programėlę.