Vilniuje vyko stalo teniso stovykla

Vilniuje vyko stalo teniso stovykla

posted in: Naujienos | 0

Rugpjūčio 1-24 dienomis Vilniuje vyko stalo teniso stovykla pagal įgyvendinamą projektą „Stalo teniso šakos vystymas LŽB“.

Joje dalyvavo 27 jaunieji sportininkai, dauguma Š. Aleichemo ORT gimnazijos moksleiviai ir LŽB nariai. 3-jų savaičių trukmės stovyklą vykdė treneriai Khen ir Neta Alon bei vienas stipriausių šalies stalo tenisininkų Šimonas Lukša.

Stovykla veikė kaip pasiruošimas artėjančiam varžybų sezonui, kuriame varžysis komandos, sudarytos iš jaunųjų LŽB sportininkų, tiek Lietuvos vyrų ir moterų lygoje, tiek Lietuvos jaunių, jaunučių ir mini jaunučių čempionatuose ir kituose turnyruose.

Viena labiausiai pasižymėjusių stovykloje LŽB sportininkių buvo Maja Bliumin, kuri treniruočių metu ruošėsi Europos jaunučių čempionatui Strasbūre. Maja pagal bendrus Lietuvos turnyrų rezultatus savo amžiaus grupėje užima antrą vietą, ir šiuo metu su Lietuvos rinktine, tėčiu Arkadij Bliumin ir trenere Neta Alon jau keliauja į Prancūziją dalyvauti Europos čempionate.

Stovykloje išryškėjo jaunųjų sportininkų talentas. Š. Aleichemo gimnazijos moksleiviai Arnas Federas ir Uosis Račinskas (10-a vieta Lietuvos reitinge) turi didžiulį potencialą stalo teniso šakoje. Arnas, būdamas ir Lietuvos karate čempionu savo amžiaus grupėje, išskirtinai sugeba siekti aukštumų net dviejose skirtingose sporto šakose.

Naujas stalo teniso treniruočių sezonas prasidės rugsėjo 1 d. Užsiėmimai vyks:

Š. Aleichemo stalo teniso centre 2k/sav (tvarkaraštis bus skelbiamas artimiausiu metu)

S. Daukanto stalo teniso centre (Naugarduko g. 7) darbo dienomis 17:00-19:00

Daugiau informacijos: Neta Alon tel.: 862957005

Khen Alon tel.: 861375124

Projektą finansavo Geros valios fondas.