Su jubiliejumi, Virginija!

Su jubiliejumi, Virginija!

posted in: Naujienos | 0

Virginija Barauskienė dirba Panevėžio m. žydų bendruomenės Socialinių programų departamente lankomosios priežiūros slaugytoja daugiau nei 13 metų. Panevėžio m. žydų bendruomenėje p. Virginija pradėjo dirbti 2005 m. ir dirba iki šiol kaip šeimininkė, kuri kiekvienais metais padeda paruošti stalus žydų tradicinėms šventėms, gamina ir moko gaminti gefilte fiš (žydiška klasika), kepa chalą, gamina įvairius žydiškus patiekalus.

P. Virginija susipažino su visomis žydų istorijomis Holokausto tema. Tolerantiška ir dėmesinga Panevėžio m. žydų nariams, sergantiems, yra puikus pavyzdys visiems prašantiems pagalbos sunkiu metu. Todėl buvo nuspręsta bendruomenėje atšvęsti p. Virginijos jubiliejų. 2023 m. vasario 7 d. bendruomenėje buvo paruoštos dovanos, gėlės ir vaišių stalas. O Oneta Juospaitienė pasveikino savo kurtomis eilėmis.

Gennady Kofman pasveikino jubiliatę ne tik Panevėžio m. žydų bendruomenės vardu, bet ir nuo Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės vadovybės. Šventės dalyviai išsakė daug gerų palinkėjimų.

Mazel TOV, brangioji Virginija, linkime gyventi iki 120 metų!